"San Francisco" Bacon Guacamole Cheeseburger
Reteta" San Francisco " Bacon Guacamole Cheeseburger ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 20 minute. Această rețetă servește 4. Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1040 calorii, 51G de proteine, și 59G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați frunze de salată din frunze de stejar, brânză fontina, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Guacamole Bacon Cheeseburger, Guacamole Cilantro Lime Cheeseburger, și Gem de Bacon și guacamole Quesadilla cu ou prăjit cu gem de Bacon Vinaigrette burniță.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul în aer liber.
Adăugați feliile de slănină într-o tigaie rece din fontă. Dați focul la mediu și gătiți-le până sunt crocante. Aproximativ 5-7 minute.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Pune deoparte.Împărțiți carnea de vită măcinată în 4 părți egale.
Rotiți fiecare parte într-o bilă și apoi apăsați ușor în chiftele în formă pentru a se potrivi cu feliile de pâine cu aluat.
Presărați fiecare tort cu sare și piper.Gatiti burgerii la foc mediu. Aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar. În ultimul moment, așezați felii de brânză deasupra și continuați să gătiți până când brânza se topește ușor. Mutați burgerii pe o farfurie pentru a vă odihni. Grătiți ușor feliile de aluat pe ambele părți. Doar suficient pentru a obține grătar prăjit marks.To asamblați burgerii, așezați 4 bucăți de felii de aluat prăjite în fața dvs. Împărțiți bucățile de salată de frunze de stejar uniform într-un strat uniform pe fiecare felie. Completați acest lucru cu o păpușă de guacamole, una sau două felii de roșii de moștenire, burgerul, trei sau patru inele de ceapă roșie și două felii de slănină. Se acoperă cu pâinea rămasă cu aluat.
Tăiați burgerii în jumătate și serviți cald.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Guacamole funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ross8. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.