Samfaina
Samfainan este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 80 de calorii. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, vinete, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui în sos Samfaina.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 10 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional. Se amestecă vinetele, dovleceii, ardeiul gras și usturoiul; gatiti 5 minute, amestecand frecvent. Se amestecă Roșia, pătrunjelul și cimbru. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute. Descoperiți și fierbeți 10 minute sau până când legumele sunt fragede și lichidul se evaporă. Se amestecă sare, boia și piper negru; gatiti 1 minut.