Samak Tarator (pește Pocat cu sos de nuci de pin)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Samak Tarator (pește Pocat cu sos de nuci de pin). Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 6 și costă $ 4.56 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 348 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână pâine, apă, file de somon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Pește în sos de nuci de pin, și Pește la cuptor cu sos Tahini și nuci de pin prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti peștele, aduceți 2 căni de apă la fiert într-o tigaie mare.
Adăugați 1/4 linguriță sare și pește. Reveniți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 8 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Scoateți peștele din tigaie. Acoperiți și refrigerați peștele până la răcire.
Pentru a pregăti sosul, puneți 1 cană de apă într-un vas puțin adânc. Înmuiați pâinea în apă și îndepărtați; strângeți pâinea pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Combinați pâinea, nucile de pin, sucul de lămâie, 1/4 linguriță sare, piper și usturoi într-un robot de bucătărie. Cu procesorul pornit, turnați încet sucul de scoică prin jgheabul alimentar și procesați până la omogenizare.
Se servește peste pește răcit.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.