Saltimbocca de vițel (Saltimbocca alla Romana)
Saltimbocca de vițel (Saltimboccan alla Romana) necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,9 USD pe porție. O porție conține 695 calorii, 28G de proteine, și 62g de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână făină, frunze de salvie, prosciutto și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlete de vițel cu salvie, stil Roman Saltimboccan alla Romana, Cina in seara asta: Saltimboccan alla Romana, și Vitel Saltimbocca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați două felii de vițel între două foi de folie de plastic și folosiți un ciocan pentru a le bate ușor la o grosime de aproximativ 1/4 inch. Repetați cu vițelul rămas. Aranjați două frunze de salvie și două felii de prosciutto pe fiecare bucată de vițel și apăsați ușor pentru a adera. Pudrați ușor partea de prosciutto a fiecărei bucăți de vițel cu o cantitate mică de făină.
Într-o tigaie mare saut saut la foc moderat, încălziți uleiul de măsline. Lucrând în loturi, dacă este necesar, saut de vițel, prosciutto cu fața în jos mai întâi, până când prosciutto este crocant și vițelul este doar gătit, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Puneți bucățile fierte deoparte pe o farfurie și acoperiți cu folie de aluminiu pentru a le menține calde.
Îndepărtați orice exces de ulei din tigaie și deglazați tigaia cu bulionul sau bulionul.
Adăugați untul în tigaie și reduceți cu aproximativ o treime până se îngroașă, 3 până la 4 minute. Întoarceți carnea în tigaie și continuați să gătiți pentru a se încălzi după cum este necesar, aproximativ 1 minut.
Serviți carnea cu sosul lingurat deasupra.