Saltimbocca de vițel (Saltimbocca alla Romana)

Saltimbocca de vițel (Saltimbocca alla Romana)
Saltimbocca de vițel (Saltimboccan alla Romana) necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,9 USD pe porție. O porție conține 695 calorii, 28G de proteine, și 62g de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână făină, frunze de salvie, prosciutto și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlete de vițel cu salvie, stil Roman Saltimboccan alla Romana, Cina in seara asta: Saltimboccan alla Romana, și Vitel Saltimbocca pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați două felii de vițel între două foi de folie de plastic și folosiți un ciocan pentru a le bate ușor la o grosime de aproximativ 1/4 inch. Repetați cu vițelul rămas. Aranjați două frunze de salvie și două felii de prosciutto pe fiecare bucată de vițel și apăsați ușor pentru a adera. Pudrați ușor partea de prosciutto a fiecărei bucăți de vițel cu o cantitate mică de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Într-o tigaie mare saut saut la foc moderat, încălziți uleiul de măsline. Lucrând în loturi, dacă este necesar, saut de vițel, prosciutto cu fața în jos mai întâi, până când prosciutto este crocant și vițelul este doar gătit, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Puneți bucățile fierte deoparte pe o farfurie și acoperiți cu folie de aluminiu pentru a le menține calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Îndepărtați orice exces de ulei din tigaie și deglazați tigaia cu bulionul sau bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați untul în tigaie și reduceți cu aproximativ o treime până se îngroașă, 3 până la 4 minute. Întoarceți carnea în tigaie și continuați să gătiți pentru a se încălzi după cum este necesar, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Serviți carnea cu sosul lingurat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista