Saltimbocca de pui cu unt brun paste de păr de înger

Saltimbocca de pui cu unt brun paste de păr de înger
Saltimbocca de pui cu unt brun paste de păr de înger necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 89G de proteine, 78g de grăsime, și un total de 1762 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 4,43 USD pe porție. Este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână paste din păr de înger, prosciutto, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, puteți face acest lucru. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Saltimbocca de pui cu unt brun paste de păr de înger, Paste De Păr De Înger Cu Broccoli Și Unt De Ierburi, și Paste de păr de înger cu pui sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul și prăjiți frunzele de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2
Scoateți frunzele de salvie și continuați să gătiți untul până se rumenesc. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Puneți pieptul de pui și presărați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4
Așezați 5 frunze de salvie pe fiecare piept de pui și înfășurați în prosciutto. Gatiti intr-o tigaie la foc mediu-mare cu ulei de masline. Întoarceți odată gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
ProsciuttoProsciutto
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească.
6
Gatiti pastele conform indicatiilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
7
Scoateți din apă și aruncați cu parmezan, untul brun rezervat, usturoiul, coaja de lămâie și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Feliați saltimbocca de pui și așezați deasupra pastelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista