Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten în cutia dvs. de rețete, Saltimbocca cu pui ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 2,23 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 586 de calorii . Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și cumpărați vin alb, bulion de pui, șuncă delicată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Cu un scor de 55% , acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Saltimbocca Di Manzo , Mouthwatering Grilled Saltimbocca și Crockpot Caju Chicken .
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, căliți ceapa în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați orezul și amestecați pentru a acoperi. Se amestecă în bulion și se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când se înmoaie. Pufează cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Între timp, tăiați o fante pe lungime prin partea cea mai groasă a fiecărui piept de pui; se umple cu prosciutto și două frunze de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1/2 Crenguță Rozmarin
Prosciutto
4
Se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
5
Într-o tigaie mare, la foc mediu, rumeniți puiul în ulei, câte 1-2 minute pe fiecare parte; întoarce totul în tigaie. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți timp de 8-10 minute sau până când un termometru arată 170°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Scoateți și păstrați la cald.
7
Adăugați vin în tigaie. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 2-3 minute sau pana scade putin. Se amestecă smântâna, zahărul și salvie tocată; se încălzește (nu se fierbe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Crenguță Rozmarin
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Se serveste cu pui si orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper