Salsa Verde În Stil Italian

Salsa verde în stil Italian ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 16 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 20. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Dacă aveți frunze de salvie, sare kosher, ulei ușor și de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pui De Salsa Verde În Stil Italian, Paprika creveți la grătar cu ulei de măsline cartofi roșii pentru copii, ceapă murată și Salsa verde în stil Italian, și Salsa Verde Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați totul, cu excepția uleiului, într-un castron mic.
Bateți în ulei. Gustați și reglați sarea. Se răcește peste noapte, dacă este posibil, astfel încât aromele să se poată căsători.
Faceți înainte: până la 1 zi, răcit; să vină la temperatura camerei.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros_rox7. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin ai putea încerca este Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 58 de dolari.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Vintage - ul din 2016 al Emerald Ridge Pinot este deosebit de concentrat și plin de viață, prezentând frumos rădăcinile sale din Valea Verde. Aromele strălucitoare de cireșe, cutie de trabucuri și plăcintă cu rubarbă conduc calea, urmate de mirosuri mai întunecate de afine, mure și floare de zmeură după timp în pahar. Notele savuroase de cimbru, cardamom și cuișoare oferă un strat suplimentar de complexitate. Gura este plină de fructe dulci de cireșe/fructe de pădure, purtate pe taninuri ferme, oferind vinului acea delicioasă care te face să te întorci pentru mai mult. Placinta de cirese inchisa cu condimente de nucsoara ecou in finisajul energetic. Notele sărate și acidulate ale unui cheddar de capră îmbătrânit scot în evidență fructele dulci din vin, la fel ca o șuncă afumată savuroasă sau bruschetta de ciuperci.