Salsa Verde În Stil Italian

Salsa Verde În Stil Italian
Salsa verde în stil Italian ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 16 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 20. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Dacă aveți frunze de salvie, sare kosher, ulei ușor și de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pui De Salsa Verde În Stil Italian, Paprika creveți la grătar cu ulei de măsline cartofi roșii pentru copii, ceapă murată și Salsa verde în stil Italian, și Salsa Verde Italiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați totul, cu excepția uleiului, într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Bateți în ulei. Gustați și reglați sarea. Se răcește peste noapte, dacă este posibil, astfel încât aromele să se poată căsători.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Faceți înainte: până la 1 zi, răcit; să vină la temperatura camerei.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate13
Revista