Salsa Verde (Salsa Verde)
Salsa verde (Salsa Verde) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 19 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Un amestec de cilantro, ceapă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Roasted Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole, Salsa Verde De Măsline, și Salsa Verde (Sos Verde Italian) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți și aruncați cojile din tomatillos. Clătiți bine tomatillos și tocați grosolan.
Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați tomatillos, ardei iute, coriandru și 1 lingură de apă; se învârte până se curăță grosier.
Se toarnă într-un castron și se adaugă ceapa și sarea după gust.