Salsa Verde prăjită și conservată este o fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre. Această rețetă face 5 porții cu 141 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână usturoi, ardei iute, suc de lămâie îmbuteliat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Conserve De Salsa Verde, Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, și Salsa Tomatillo Prăjită (Salsa Verde) pentru rețete similare.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 58 de dolari pe sticlă.