Salsa Verde Ouă Benedict
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați ouăle Salsa Verde Benedict. O porție conține 689 calorii, 41G de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de măsline, frunze de coriandru, salsa verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ouă de Sud-Vest Benedict cu răspândire de fasole neagră, Avocado și Salsa, Ouă coapte cu Salsa Verde, și Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole.
Instrucțiuni
Aduceți oțet și 1 qt. apă la foc mic într-o tigaie la foc mediu.
Între timp, întindeți brioșele cu unt. Completați fiecare cu o felie de slănină.
Reduceți căldura sub apă la minim. Crăpați ouăle pe rând într-un castron mic sau ramekin și alunecați în apă. Gatiti pana cand albusurile sunt setate, dar galbenusurile sunt inca curgatoare, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați ouăle în brioșe.
Acoperiți fiecare ou cu o felie de brânză și salsa, măsline și ceapă verde.