Salsa Verde Ouă Benedict

Salsa Verde Ouă Benedict
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați ouăle Salsa Verde Benedict. O porție conține 689 calorii, 41G de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de măsline, frunze de coriandru, salsa verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ouă de Sud-Vest Benedict cu răspândire de fasole neagră, Avocado și Salsa, Ouă coapte cu Salsa Verde, și Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole.

Instrucțiuni

1
Aduceți oțet și 1 qt. apă la foc mic într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Între timp, întindeți brioșele cu unt. Completați fiecare cu o felie de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Reduceți căldura sub apă la minim. Crăpați ouăle pe rând într-un castron mic sau ramekin și alunecați în apă. Gatiti pana cand albusurile sunt setate, dar galbenusurile sunt inca curgatoare, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați ouăle în brioșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BolBol
4
Acoperiți fiecare ou cu o felie de brânză și salsa, măsline și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
BrânzăBrânză
MăslineMăsline
Dientes De AjoDientes De Ajo
OuăOuă

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Sosul de scufundare poate fi asociat cu Rosul spumant și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Kir-Yianni Akakies Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Kir-Yianni Akakies Trandafir Spumant
Kir-Yianni Akakies Trandafir Spumant
Culoare de trandafir strălucitor. Bule supraabundente care indică mirosurile minunate ale lui Xinomavro. Pereche excelentă cu bucătăria mediteraneană, mâncăruri picante din bucătăria asiatică și pești uleioși. De asemenea, poate fi savurat singur ca aperitiv sau după masă.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate16
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista