Salsa Verde Italiană
Salsa verde italiană ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 3. Pentru $11.37 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 807 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre scump. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână sare de mare, hamsie, frunze de pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Salsa Verde Italiană, Salsa Verde Italiană, și Salsa Verde Italiană.
Instrucțiuni
Așezați feliile de pâine într-un castron mediu.
Se toarnă oțet și se lasă să stea până când pâinea se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Transferați amestecul de pâine în procesor; adăugați următoarele 5 ingrediente și procesați până aproape neted.
Transferați salsa în castron mediu. Condimentează cu sare de mare și piper negru proaspăt măcinat. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Capac; frigider.
Lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră; rewhisk înainte de utilizare.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.