Salsa Verde Fermentată

Salsa Verde Fermentată
Salsa verde fermentată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 9 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 16. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare de mare, coriandru măcinat, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de bucătărie hrănit. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 120 de ore și 5 minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, Salsa De Roșii Moștenită Fermentată, și Salsa Chile Verde Fermentată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați tomatillos, jalapeos, usturoi, coriandru, coriandru, suc de lămâie și sare de mare într-un robot de bucătărie și procesați la mare până când formează un sos uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Transferați salsa într-un borcan de mărimea unei halbe și sigilați bine. Fermentați la temperatura camerei cel puțin 3 zile și până la 5 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
3
Se servește imediat sau se transferă la frigider unde se va păstra până la 3 luni.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Salsa Verde funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateExpert
Gata În120 hrs, 5 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista