Salsa Verde Clasică

Salsa Verde Clasică
Reteta clasica Salsa Verde este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 5 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 30. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, Enchiladas de pui Salsa Verde ușurat cu Salsa de avocado de ananas, și Salsa Verde De Bază (Salsa Tomatillo Mexicană) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broiler și setați un raft de 3 in. din elementul de încălzire. Tapetați o tigaie cu margini cu folie și puneți tomatillos, ceapă, poblano și serranos în ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Piper PoblanoPiper Poblano
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Pui BroilerPui Broiler
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Se fierb legumele, întorcându-se după cum este necesar, până când tomatillos și ceapa se rumenesc și ardeii iute sunt negri peste tot, 12 până la 15 minute; pe măsură ce legumele sunt gata, transferați într-un castron. Acoperiți legumele cu o farfurie sau folie și lăsați să stea aproximativ 5 minute pentru ca pielea de chile să se slăbească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
LegumeLegume
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Scoateți tulpinile și pielea înnegrită din ardei iute; pentru cea mai bună aromă, nu clătiți ardeii iute (câteva bucăți înnegrite sunt în regulă să lăsați aprinse). Deschideți poblano și îndepărtați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PoblanoPiper Poblano
Ardei IuteArdei Iute
SemințeSemințe
4
Într-un robot de bucătărie, pulsați legumele și orice sucuri; avocado, dacă se folosește; coriandru; și usturoi până se curăță grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Răzuiți într-un castron și amestecați 1/4 cană de apă, suc de lămâie și 3/4 linguriță. sare. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
* Tomatillos cu gust de tartă arată ca roșii verzi cu coji de hârtie. Poblanos (uneori etichetate greșit ca pasillas) sunt ardei iute mari, cărnoși, de culoare verde intens, cu o aromă destul de blândă; găsiți-le în secțiunea de produse a magazinului dvs. alimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii VerziRoșii Verzi
Ardei Iute VerdeArdei Iute Verde
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Piper PoblanoPiper Poblano
7
Faceți înainte: răciți până la 2 zile; dacă utilizați avocado, neteziți folia de plastic împotriva suprafeței și răciți până la 1 zi numai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Adaugă
9
Căldură după gust: puteți controla căldura unei salsa reglând căldura ardeilor iute. Tăiați partea superioară a fiecărui chile, asigurându-vă că tăiați coastele și semințele, unde este concentrată compusul care produce căldură capsaicină. Testați focul chile atingând partea de sus a limbii (fiecare chile are un nivel de căldură diferit). Reglați căldura, dacă doriți o salsa mai blândă, împărțind chile și răzuind unele sau toate coastele și semințele. Dacă pielea dvs. este sensibilă, purtați mănuși de bucătărie sau țineți ardeii iute cu o furculiță-și nu vă atingeți ochii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Dientes De AjoDientes De Ajo
SemințeSemințe
CoasteCoaste

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este amestecul Teutonic Gamay Pinot Noir din 1787 D.hr. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Revista