Salsa Verde Clasică
Reteta clasica Salsa Verde este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 5 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 30. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, Enchiladas de pui Salsa Verde ușurat cu Salsa de avocado de ananas, și Salsa Verde De Bază (Salsa Tomatillo Mexicană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broiler și setați un raft de 3 in. din elementul de încălzire. Tapetați o tigaie cu margini cu folie și puneți tomatillos, ceapă, poblano și serranos în ea.
Se fierb legumele, întorcându-se după cum este necesar, până când tomatillos și ceapa se rumenesc și ardeii iute sunt negri peste tot, 12 până la 15 minute; pe măsură ce legumele sunt gata, transferați într-un castron. Acoperiți legumele cu o farfurie sau folie și lăsați să stea aproximativ 5 minute pentru ca pielea de chile să se slăbească.
Scoateți tulpinile și pielea înnegrită din ardei iute; pentru cea mai bună aromă, nu clătiți ardeii iute (câteva bucăți înnegrite sunt în regulă să lăsați aprinse). Deschideți poblano și îndepărtați semințele.
Într-un robot de bucătărie, pulsați legumele și orice sucuri; avocado, dacă se folosește; coriandru; și usturoi până se curăță grosier.
Răzuiți într-un castron și amestecați 1/4 cană de apă, suc de lămâie și 3/4 linguriță. sare. Condimentează după gust cu sare.
* Tomatillos cu gust de tartă arată ca roșii verzi cu coji de hârtie. Poblanos (uneori etichetate greșit ca pasillas) sunt ardei iute mari, cărnoși, de culoare verde intens, cu o aromă destul de blândă; găsiți-le în secțiunea de produse a magazinului dvs. alimentar.
Faceți înainte: răciți până la 2 zile; dacă utilizați avocado, neteziți folia de plastic împotriva suprafeței și răciți până la 1 zi numai.
Căldură după gust: puteți controla căldura unei salsa reglând căldura ardeilor iute. Tăiați partea superioară a fiecărui chile, asigurându-vă că tăiați coastele și semințele, unde este concentrată compusul care produce căldură capsaicină. Testați focul chile atingând partea de sus a limbii (fiecare chile are un nivel de căldură diferit). Reglați căldura, dacă doriți o salsa mai blândă, împărțind chile și răzuind unele sau toate coastele și semințele. Dacă pielea dvs. este sensibilă, purtați mănuși de bucătărie sau țineți ardeii iute cu o furculiță-și nu vă atingeți ochii.