Salsa Verde
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten, primar și vegetarian? Salsa Verde ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 29 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Dacă aveți la îndemână tomatillos, chili serrano, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, Enchiladas de pui Salsa Verde ușurat cu Salsa de avocado de ananas, și Salsa Verde De Bază (Salsa Tomatillo Mexicană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Char Anaheim chilies direct peste flacăra de gaz sau în broiler până la înnegrit pe toate părțile. Închideți în pungă de hârtie; lăsați să stea 10 minute. Curățați, semănați și tocați ardei iute.
Combinați tomatillos, bulion, ceapă verde, chili serrano și usturoi în cratiță medie; se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți până când amestecul se reduce la 1 2/3 căni, amestecând ocazional, aproximativ 18 minute.
Transferați amestecul în blender.
Adăugați ardei iute Anaheim, coriandru și smântână. Puree până se omogenizează. Condimentează salsa cu sare și piper.
Adăugați suc de lămâie, dacă doriți. (Se poate face cu 1 zi înainte.
Se transferă într-un castron mic; acoperiți și răciți. Reîncălziți înainte de servire.)
* Cunoscut și sub numele de ardei iute din California; disponibil pe piețele din America Latină și în multe supermarketuri.
** Legume verzi asemănătoare roșiilor cu coji subțiri de hârtie; disponibil pe piețele din America Latină și în unele supermarketuri.