Salsa ușoară a lui Aj
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre? Salsa ușoară a lui Aj ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 73 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână ardei habanero, ardei iute, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salsa Ușoară De Roșii, Salsa Proaspătă Ușoară, și Salsa Ușoară De Roșii.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.