Salsa Uscată De Chile
Uscat Chile Salsan este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 3 porții. O porție conține 142 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează bine ca un buget prietenos hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână sare, ceapă, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salsa Uscată De Chile, Salsa Uscată De Chile, și Salsa Uscată De Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți semințele din ardei.
Așezați ardeii într-o cratiță cu apă clocotită pentru a acoperi; lăsați să stea 30 de minute.
Scurgere. Cojiți și tocați gros ardeii.
Coaceți jumătățile de roșii într-o tigaie acoperită cu spray de gătit la 450 timp de 20 de minute sau până se înnegresc.
Sotati usturoiul si ceapa in ulei incins 3 minute sau pana se inmoaie.
Pulse ardei tocat, jumătăți de roșii, amestec de ceapă, sare și chimen într-un robot de bucătărie până se îngroașă; se amestecă cilantro.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili poate fi asociat cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Galben pal cu accente aurii. Aromă cu intensitate bună, fructe albe coapte, cum ar fi mere și piersici. Note de anason, fenicul. Reminiscențe de note de patiserie, drojdie și flori uscate. Nuci uscate. Unul experimentează munca de peste cinci ani de îmbătrânire pe drojdie.Pe palat, larg la intrare, plin și cremos pe palat. Gros și catifea. Florile albe uscate și aromele de fructe revin pe palat. Aciditatea sa bună oferă un finisaj revigorant și de durată.