Salsa tropicală de Mango și ananas
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre? Salsa paradisului Tropical de Mango și ananas ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 48 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de coriandru, suc de lămâie cheie, mango și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Încercați Smoothie De Ananas Cu Mango Tropical, Smoothie Tropical ușor cu Mango și ananas, și Ananas Tropical, Mango și nebuni de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ananasul, mango, coriandrul, sucul de lămâie și ceapa roșie într-un robot de bucătărie. Pulsați până când ingredientele sunt combinate și tocate la textura dorită, de aproximativ 4 sau 5 ori.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Whole Cluster ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.