Prăjită Tomatillo-Poblano Salsa ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 44 calorii. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 12 și costă 44 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, jalapeincurbo chile, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Queso Panela la grătar cu Tomatillo prăjit și Salsa Poblano, Cina În Seara Asta: Tacos De Porc Cu Salsa Poblano Și Tomatillo, și Poblano Prăjit Și Guacamol Tomatillo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 475 F. Linia 15x10x1-inch pan cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
Tigaie
2
Așezați tomatillos într-un singur strat pe un capăt al tigaiei; așezați ardeii iute poblano și ceapa la celălalt capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Poblano
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Stropiți ulei peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ulei De Gătit
4
Prăjiți descoperit 15 minute sau până când legumele sunt rumenite și fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
5
Puneți ardeii iute poblano într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; pungă de etanșare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Poblano
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
6
Lăsați să stea 15 minute. Curățați ardeii iute poblano; aruncați semințele și membranele. În robotul de bucătărie, puneți ardei iute poblano, tomatillos, ceapă și ingredientele rămase. Acoperi; proces până la omogenizare. Lingura în vasul de servire. A se păstra bine acoperit la frigider.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Dragonette beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.