Salsa Tamarillo Ecuadoriană

Salsa Tamarillo Ecuadoriană
Ecuadorul Tamarillo Salsan este un fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 23 calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, scallions, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Prăjituri de cartofi ecuadoriene cu sos de arahide, Enchiladas de pui Salsa Verde ușurat cu Salsa de avocado de ananas, și Salsa de Molcajete (roșii prăjite și Salsa Verde Chile) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înjumătățiți tamarillo pe lungime, apoi scoateți semințele și carnea într-un blender, aruncând coaja; sau tocați grosolan roșiile și transferați-le în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamarilloTamarillo
TomateTomate
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați ingredientele rămase și 1/2 linguriță de sare și pur și grosolan pur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate27
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista