Salsa negru și auriu Sfânt ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 156 calorii. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, usturoi, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Black Hills Gold, Black Hills Aur Chex Mix, și Chili Roșu, Auriu, Negru Și Verde.
Instrucțiuni
1
Amestecați fasolea neagră (bine clătită pentru cea mai bună culoare), porumbul și ardeiul galben într-un castron mare. Într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase și turnați-le peste amestecul de fasole, amestecând ușor pentru a combina. Se lasă la marinat câteva ore pentru cea mai bună aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Williams Selyem Westside Road Neighbours Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 140 de dolari.