Salsa Serioasă: Chile Morita Salsa
Salsa grave: Chile Morita Salsa ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 186 calorii. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 8 minute. Un amestec de chile moritas, usturoi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Salsa de Molcajete (roșii prăjite și Salsa Verde Chile), Filete de filet de vită cu Shiitakes în Morita Chile și sos Tomatillo, și Carne de porc Chile Verde cu Salsa roșie Chile pentru rețete similare.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili poate fi asociat cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca peșteri Roger Goulart Gran Reserva Cava. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Peșterile Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile utilizate pentru producția de cava sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de maturare minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele în curs de îmbătrânire sunt supuse tehnicii D. P. L., care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, pe parcursul celor peste 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este o cava delicată, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice.Amestec: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada