Salsa Salpic

Salsa Salpic
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Salsa Salpic XVN. Această rețetă face 4 porții cu 21 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ardei jalape, ridichi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 29%. Rețete similare includ Salpicon, Salpic inox, și Salpicon.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista