Salata de cartofi cu salsa ar putea fi doar rețeta mexicană pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și lacto ovo vegetariană servește 7 și costă 44 de cenți per porție . Această garnitură are 100 de calorii , 4 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. Este perfect pentru 4 iulie . 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Mergeți la magazin și luați țelină, salsa, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 62% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de cartofi la cuptor cu coji de cartofi prăjite crocante , Anticuchos de biban alb cu marinată de miere Aji Chile și salsa Semilla și Salsa de mango Bing .
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați maioneza, smântâna, salsa și pătrunjelul. Într-un castron mare, combinați cartofii, țelina și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați dressing și amestecați pentru a acoperi. Se amestecă brânza. Acoperiți și lăsați la frigider cel puțin 1 oră înainte de servire.