Salsa Roja
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Salsa Rojan. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 144 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de frunze de coriandru și tulpini fragede, pasilla chile, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Încercați Salsa Roja, Salsa Roja, și Salsa Roja pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți pasilla chile într-o tigaie mică la foc mediu 2 până la 4 minute, aplatizând-o ocazional cu o spatulă și rotind-o o dată sau de două ori. (Nu arde.)
Așezați chile într-un castron mic și acoperiți cu aproximativ 1 cană de apă foarte fierbinte.
Lăsați chile să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
Scurgeți, rezervați apă și puneți deoparte.
Tăiați roșiile în jumătate transversal și așezați-le, cu părțile tăiate în sus, într-o tigaie cu margini.
Adăugați usturoiul și stropiți cu aproximativ 1 lingură de ulei.
Se fierbe aproximativ 8 inci de la căldură 10 până la 15 minute sau până când vârfurile de roșii sunt ușor înnegrite.
Strângeți pulpa din căței de usturoi într-un blender.
Adăugați pasilla chile, roșii și sucuri din tigaie.
Adăugați coriandru, sare și zahăr. Se amestecă până se omogenizează. Dacă sosul este prea gros, adăugați puțin din apa rezervată chile. Condimentează după gust cu sos fierbinte.