Salsa Proaspătă De Roșii-Piersici

Salsa Proaspătă De Roșii-Piersici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați Salsan proaspăt de roșii-piersici. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 41 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Această rețetă servește 15. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Un amestec de ardei gras, sare condimentată, sare de masă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 59%. Rețete similare sunt Salsa De Piersici Proaspete, Salsa De Piersici Proaspete, și Salsa De Piersici Proaspete.

Instrucțiuni

1
Se amestecă roșiile tăiate cubulețe și următoarele 7 ingrediente. Condimentează cu sare de masă după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MasăSare De Masă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care îl puteți încerca este Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate7
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista