Salsa Proaspătă De Porumb

Salsa Proaspătă De Porumb
Rețeta Salsan de porumb proaspăt este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru 20 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. O porție conține 28 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de suc de lămâie, cilantro, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salsa Proaspătă De Porumb, Salsa Proaspătă De Porumb, și amaizing " Salsa De Porumb proaspăt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mediu și amestecați împreună. Acoperiți și lăsați să stea aproximativ 15 minute pentru a permite dezvoltarea aromelor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca vin de sandwich Pinot Noir al lui Jimmy John. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir a fost produs și îmbuteliat de vinăria Folk Machine și de vinificatorul Kenny likitprakong.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista