Salsa Proaspătă De Fasole Cilantro

Salsa Proaspătă De Fasole Cilantro
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Salsan de fasole proaspătă de coriandru. O porție conține 228 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Food.com are 7 fani. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Încercați Salsa De Roșii Prăjite Cu Coriandru Proaspăt Și Tomatillos, Salsa Tomatillo proaspătă prăjită la foc cu coriandru și var, și Tilapia Prăjită Cu Salsa De Fasole Neagră, Mango, Tei Și Coriandru pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista