Salsa Proaspătă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Salsan proaspăt. O porție conține 11 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 17 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, suc de lămâie, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 24%. Încercați Salsa Proaspătă, Salsa Proaspătă Tăiată, și Salsa Proaspătă Mex pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați roșiile tocate, sucul de lămâie și ingredientele rămase într-un castron mare. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Williams Selyem Westside Road Neighbours Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 140 de dolari.
![Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!