Salsa Poblano Prăjită
Prăjită Poblano Salsa ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 138 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, măsline, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 80%. Rețete similare includ Salsa Tomatillo-Poblano Prăjită, Ananas și salsa Poblano prăjită, și Poblano prăjită și salsa de roșii.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Prăjiți chiles sub broiler până când sunt carbonizate peste tot.
Se transferă într-un bol, se acoperă cu folie de plastic și se lasă la abur 5 minute. Pielea, tulpina și semințele de ardei iute, apoi tăiați-le în zaruri de 1/3 inci. Într-un castron de servire, combinați ardeii iute cu roșiile, ceapa, măslinele, cilantro, uleiul de măsline și sucul de lămâie. Condimentează cu sare și piper, aruncă pentru a amesteca și servi.
Faceți înainte: salsa poate fi refrigerată peste noapte. Pentru un gust proaspăt, adăugați cilantro chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Cuvaison Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Carneros pinot Noir din Cuvaison provine din proprietatea lor de 400 de acri din partea de sud a Văii Napa. Această podgorie cu climă rece permite condiții aproape perfecte an de an pentru a produce Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc și Merlot de clasă mondială. Controlul tuturor aspectelor agricole din propria podgorie oferă Cuvaison un avantaj în producerea fructelor de cea mai bună calitate, reducând astfel manipularea la cramă. Vinificatorul Steven Rogstad rezumă cel mai bine: "stilul și filozofia mea se bazează pe exprimarea caracterului unic al strugurilor noștri și pe a le face cât mai puțin posibil. Când cineva are un fruct atât de minunat cu care să lucreze, acesta ar trebui să fie accentul."