Salsa Ranchera Picantă

Salsa Ranchera Picantă
Picant Salsa Ranchera ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 20 de calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei serrano chile, căței de usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Rețete similare sunt Papa Rellena con Salsa Ranchera (cartof umplut cu sos creol picant), Salsa Ranchera, și Salsa Ranchera.

Instrucțiuni

1
Fierbeți 5 roșii medii (aproximativ 1 3/4 lb.); 3 ardei serrano chile; 2 căței de usturoi, curățați; și 1 ceapă medie, feliată, pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu la 5 inci de la căldură 6 minute pe fiecare parte sau până când ardeii sunt vezicule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
TomateTomate
ArdeiArdei
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Scoateți roșiile, ardeii chile și usturoiul din foaia de copt; ceapa se fierbe încă 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
TomateTomate
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Îndepărtați cojile și capetele tulpinii din roșii și ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
TomateTomate
5
Scoateți semințele din ardeii chile. Pulse roșii, ardei iute, usturoi și ceapă într-un blender de 10 ori sau până se îngroașă. Se amestecă 1 linguriță. sare și 1/4 cană de coriandru proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Ardei IuteArdei Iute
TomateTomate
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SemințeSemințe
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista