Salsa Ranchera Picantă
Picant Salsa Ranchera ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 20 de calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei serrano chile, căței de usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Rețete similare sunt Papa Rellena con Salsa Ranchera (cartof umplut cu sos creol picant), Salsa Ranchera, și Salsa Ranchera.
Instrucțiuni
Fierbeți 5 roșii medii (aproximativ 1 3/4 lb.); 3 ardei serrano chile; 2 căței de usturoi, curățați; și 1 ceapă medie, feliată, pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu la 5 inci de la căldură 6 minute pe fiecare parte sau până când ardeii sunt vezicule.
Scoateți roșiile, ardeii chile și usturoiul din foaia de copt; ceapa se fierbe încă 4 minute pe fiecare parte.
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 15 minute.
Îndepărtați cojile și capetele tulpinii din roșii și ardei iute.
Scoateți semințele din ardeii chile. Pulse roșii, ardei iute, usturoi și ceapă într-un blender de 10 ori sau până se îngroașă. Se amestecă 1 linguriță. sare și 1/4 cană de coriandru proaspăt tocat.