Salsa Picantă De Fasole Neagră

Salsa Picantă De Fasole Neagră
Rețeta Salsan picant de fasole neagră este gata în aproximativ 2 ore și 15 minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru 50 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 88 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei, sare, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Salsa Picantă De Fasole Neagră, Burgeri picante de fasole neagră cu Salsa de ananas Avocado, și Enchiladas de pui cu fasole neagră cu Salsa picantă de Avocado-roșii pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 68 de dolari pe sticlă.
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
2007 a fost declarat a fi cea mai mare epocă ne-ar vedea în viețile noastre în California. Acest pinot noir special din Anderson Valley este din Podgoria Balo, care este situată direct peste drum de vinăria și Podgoria Golden Eye. Podgoria este unul dintre rarele site-uri pinot noir care insistă să dorească să producă vinuri masive. Fructele și structura sunt uriașe. Acest vin va îmbătrâni frumos încă 20 de ani. Bucurați-vă acum sau cumpărați o cutie pentru a bea în următorul deceniu sau două.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista