Salsa Picantă Cu Sultane

Salsa Picantă Cu Sultane
Salsa picantă cu Sultane este o fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 12 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 90 de calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, chimen măcinat, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Spanac Cu Nuci De Pin Și Sultane, Pui aromat cu sultane, și Făină De Ovăz Cu Sultane Și Condimente.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista