Salsa Papaya-Cilantro
Reteta Papaya-Cilantro Salsa ar putea satisface pofta ta Mexican în aproximativ 10 minute. Pentru 39 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 29 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de papaya, sare și piper, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Miel fript cu Salsa Cilantro-Papaya, Filet Smokey cu Serrano-Salsan de Papaya și Serrano-Chutney de mentă-coriandru, și Medalioane de ton cu Chutney de Papaya și Pesto de coriandru.
Instrucțiuni
Amestecați ușor ceapa, sucul de lămâie, coriandrul, mierea și papaya într-un castron. Se condimentează cu sare și piper.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Dragonette beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.