Salsa Mea

Salsa Mea
Salsa mea ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 24 și costă 11 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 14 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați chimen, piper jalapeno, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Enchiladas de pui Salsa Verde ușurat cu Salsa de avocado de ananas, Salsa de Molcajete (roșii prăjite și Salsa Verde Chile), și Salsa Taquera-Salsa De Avocado Cu Chipotle Fumuriu pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Tudor vinuri Balo Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 68 de dolari pe sticlă.
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
2007 a fost declarat a fi cea mai mare epocă ne-ar vedea în viețile noastre în California. Acest pinot noir special din Anderson Valley este din Podgoria Balo, care este situată direct peste drum de vinăria și Podgoria Golden Eye. Podgoria este unul dintre rarele site-uri pinot noir care insistă să dorească să producă vinuri masive. Fructele și structura sunt uriașe. Acest vin va îmbătrâni frumos încă 20 de ani. Bucurați-vă acum sau cumpărați o cutie pentru a bea în următorul deceniu sau două.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții24
Scor De Sănătate4
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista