Salsa Habanero

Habanero Salsa ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 39 calorii. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Un amestec de sare, ardei jalapeno, piper chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 270 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Scoici cu sos de nucă de cocos Habanero și salsa de mango Habanero, Salsa Habanero, și Salsa Habanero pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți jalapenos peste un grătar sau arzător cu gaz până se înnegresc complet. Sigilați într-o pungă de plastic sau într-un bol acoperit cu folie de plastic și lăsați la abur până când pielea este slăbită. Când se răcește, îndepărtați pielea, tulpina și semințele.
Puneți jalapenos, ceapă, usturoi, zahăr, sare și piper în vasul unui blender sau robot de bucătărie. Pulsul se toacă și se amestecă, apoi se toarnă într-un castron mare și se amestecă cu cutia de ardei iute verde, cilantro și suc de lămâie. Pulse roșii în loturi la dimensiunea dorită, și se adaugă la amestec chile verde.
Întoarceți o cană de roșii tocate în blender împreună cu habanero și curățați bine. Se strecoară piureul pentru a îndepărta bucățile mari de habanero și se adaugă la roșii.
Se amestecă bine, se acoperă și se răcește la frigider cel puțin o oră pentru a permite aromelor să se amestece.