Habanero Salsa ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 39 calorii. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Un amestec de sare, ardei jalapeno, piper chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 270 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Scoici cu sos de nucă de cocos Habanero și salsa de mango Habanero, Salsa Habanero, și Salsa Habanero pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Prăjiți jalapenos peste un grătar sau arzător cu gaz până se înnegresc complet. Sigilați într-o pungă de plastic sau într-un bol acoperit cu folie de plastic și lăsați la abur până când pielea este slăbită. Când se răcește, îndepărtați pielea, tulpina și semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Puneți jalapenos, ceapă, usturoi, zahăr, sare și piper în vasul unui blender sau robot de bucătărie. Pulsul se toacă și se amestecă, apoi se toarnă într-un castron mare și se amestecă cu cutia de ardei iute verde, cilantro și suc de lămâie. Pulse roșii în loturi la dimensiunea dorită, și se adaugă la amestec chile verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Avocado Hass Ușor Piure
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întoarceți o cană de roșii tocate în blender împreună cu habanero și curățați bine. Se strecoară piureul pentru a îndepărta bucățile mari de habanero și se adaugă la roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero Chili
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se amestecă bine, se acoperă și se răcește la frigider cel puțin o oră pentru a permite aromelor să se amestece.
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.