Salsa gătită lent

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați Salsanul gătit lent. Această rețetă face 8 porții cu 20 de calorii , 1 g de proteine și 0 g de grăsime fiecare. Pentru 36 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de frunze de coriandru, căței de usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană . Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 46% . Rețete similare includ gâscă gătită lent cu salsa de afine , burtă de porc gătită lent cu salsa de pepene verde și carne de porc gătită lent cu salsa de Caraibe Skinnygust .
Instrucțiuni
Taiati o fanta mica in doua rosii; introduceți un cățel de usturoi în fiecare fantă.
Pune roșiile și ceapa într-un 3-qt. Care gateste incet.
Tăiați tulpinile de jalapenos; îndepărtați semințele dacă se dorește o salsa mai blândă.
Pune jalapenos în aragazul lent.
Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 2-1/2 până la 3 ore sau până când legumele se înmoaie (unele se pot rumeni ușor); misto.
Într-un blender, combinați amestecul de roșii, coriandru și sarea dacă doriți; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza. Pune resturile la frigider.