Salsa Fresca
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați Salsa Frescan. O porție conține 54 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, oțet, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 43%. Încercați Salsa Fresca / Salsa Mexicana (Pico De Gallo), Salsa Fresca, și Salsa Fresca pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Cuvaison Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Cuvaison Pinot Noir]()
Cuvaison Pinot Noir
Carneros pinot Noir din Cuvaison provine din proprietatea lor de 400 de acri din partea de sud a Văii Napa. Această podgorie cu climă rece permite condiții aproape perfecte an de an pentru a produce Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc și Merlot de clasă mondială. Controlul tuturor aspectelor agricole din propria podgorie oferă Cuvaison un avantaj în producerea fructelor de cea mai bună calitate, reducând astfel manipularea la cramă. Vinificatorul Steven Rogstad rezumă cel mai bine: "stilul și filozofia mea se bazează pe exprimarea caracterului unic al strugurilor noștri și pe a le face cât mai puțin posibil. Când cineva are un fruct atât de minunat cu care să lucreze, acesta ar trebui să fie accentul."