Salsa di Parmigiano
Salsa di Parmigiano este un fără gluten și primar rețetă cu 10 porții. O porție conține 210 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 4 ore și 15 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de oregano, piper, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Vinete Toate Parmigiano, Atkins Broccoli Parmigiano, și Bruschetta de ciuperci și Parmigiano.
Instrucțiuni
Îndepărtați orice coajă din brânzeturi și tocați brânzeturile în bucăți brute de 1 inch.
Așezați brânza într-un robot de bucătărie cu fulgii de usturoi, oregano și ardei roșu și pulsați până se reduce la dimensiunea pietrișului fin de mazăre. Se amestecă ceapa verde, uleiul de măsline și piperul negru și se pulsează din nou. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 4 ore înainte de utilizare.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.