Salsa de vară a lui Steph
Salsa de vară Steph ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 1,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 106 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Allrecipes. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Un amestec de salvie, usturoi, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salata de vară a lui Steph, Salata de vară a lui Steph, și Cheesecake-ul nemaipomenit al lui Steph.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați sâmburi de porumb, roșii, ardei iute galben de banane, usturoi, ardei gras verde, busuioc, salvie, cimbru, suc de lămâie și ulei de măsline. Acoperiți și răciți la frigider cu cel puțin 1 oră înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.