Salsa de Tomatillo
Salsa de Tomatillo ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 22 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână tomatillos, sare și piper, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați 10 Top Tomatillo s și Tomatillo prăjit și Salsa verde de măsline, Salsa verde ușoară (Salsa Tomatillo) pentru conservare, și Salsa Verde De Bază (Salsa Tomatillo Mexicană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați cojile și clătiți tomatillos. Într-o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru, combinați tomatillos și 2 căni de apă. Se aduce la fierbere la foc mare. Acoperiți și fierbeți până când tomatillos sunt moi când sunt presate, 7 până la 10 minute. Cu o lingură cu fante, transferați tomatillos într-un blender sau robot de bucătărie; rezervați apă de gătit.
Clătiți, tulpinați și, dacă doriți pentru mai puțină căldură, semințe de chili. Tăiați grosier chili și adăugați la tomatillos împreună cu 2 linguri de apă de gătit; se învârte până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron.
Când se răcește, adăugați ceapă, coriandru, usturoi și sare și piper după gust. Pentru salsa mai subțire, adăugați mai multă apă de gătit.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.