Salsa de Tomate Verde (Salsa Tomatillo)
Salsa de Tomate Verde (Tomatillo Salsa) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 8 și costă 31 de cenți pe porție. O porție conține 22 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ardei serrano chile, apă, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, Salsa verde ușoară (Salsa Tomatillo) pentru conservare, și Salsa Verde De Bază (Salsa Tomatillo Mexicană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ardei iute și 2 căni de apă într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 10 minute.
Adăugați tomatillos; acoperiți și fierbeți 5 minute.
Scoateți chiles și tomatillos din apă; rece. Rezervă apă.
Procesați ardeii iute și tomatillos răciți într-un blender 30 de secunde sau până se omogenizează, oprindu-vă de două ori pentru a răzui părțile laterale.
Se toarnă sosul într-un castron; adăugați ingredientele rămase. Se amestecă cu un tel de sârmă.
Notă: pentru un sos mai subțire, adăugați o parte din apa de gătit rezervată.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.