Salsa de Tomate Verde (Salsa Tomatillo)

Salsa de Tomate Verde (Salsa Tomatillo)
Salsa de Tomate Verde (Tomatillo Salsa) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 8 și costă 31 de cenți pe porție. O porție conține 22 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ardei serrano chile, apă, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Salsa Verde Și Salsa Verde Guacamole, Salsa verde ușoară (Salsa Tomatillo) pentru conservare, și Salsa Verde De Bază (Salsa Tomatillo Mexicană) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ardei iute și 2 căni de apă într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați tomatillos; acoperiți și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
3
Scoateți chiles și tomatillos din apă; rece. Rezervă apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
4
Procesați ardeii iute și tomatillos răciți într-un blender 30 de secunde sau până se omogenizează, oprindu-vă de două ori pentru a răzui părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă sosul într-un castron; adăugați ingredientele rămase. Se amestecă cu un tel de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Notă: pentru un sos mai subțire, adăugați o parte din apa de gătit rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
ApăApă

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista