Salsa De Sud-Vest Dip

Salsa De Sud-Vest Dip
Salsa de Sud-Vest Dip este o fără gluten și vegan rețetă cu 10 porții. Acest hor d ' oeuvre are 51 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Dacă aveți la îndemână sare, salsa îmbuteliată, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 39%. Rețete similare includ Salsa Sud-Vestică, Creveți Sud-vestici cu Salsa, și Pui cu Salsa sud-vestică.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele într-un castron mediu. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Sosul de scufundare funcționează foarte bine cu Rosul spumant și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zonin Sparkling rosul. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Zonin Sparkling Rose
Zonin Sparkling Rose
Luminos, blushcolor cu un perlage seducător delicat plăcut, intens și fructat pe nas; evocă amintiri de flori de wisteria și mere Renetta bine amestecate și încântător de plăcute; moale și netedă la gust, cu note florale și un indiciu de migdaleExcelent ca aperitiv și acompaniament ideal pentru aperitive, risotto, flori de dovlecei prăjiți și pește la grătar
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista