Salsa de struguri și castraveți

Salsa de struguri și castraveți
Rețeta Salsan de struguri și castraveți este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 41 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de struguri, coriandru, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Smoothie De Castraveți-Struguri, Gazpacho Cu Struguri Albi Și Castraveți, și Salată de struguri și castraveți de Broccoli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mediu. Acoperiți și răciți 1 oră, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol Standard Pentru Cornet De VafeBol Standard Pentru Cornet De Vafe

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista