Salsa De Roșii Prăjită

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Salsan de roșii prăjite. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 22 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Îndreptați-vă spre magazin și ridicați jalape olifos, cilantro, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Salsa de Molcajete (roșii prăjite și Salsa Verde Chile), Salsa De Roșii Prăjite (Salsan Asada), și Friptură De Vită Prăjită Cu Salsa De Roșii Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la înălțime; setați un suport la 4 inci de la sursa de căldură. Aranjați jumătățile de roșii tăiate cu fața în jos pe o tigaie. Se fierbe, urmărind cu atenție și întorcând tigaia după cum este necesar, până când roșiile sunt înnegrite și carbonizate, aproximativ 10minute.
Se transferă pe o farfurie și se lasă să se răcească.
Așezați ardeiul gras și jalapeos pe tigaia de prăjire; se fierbe până se înnegresc și se carbonizează, 7 până la 10 minute.
Se scoate într-un bol, se acoperă bine cu folie de plastic și se lasă deoparte timp de 10 minute. Cojiți ardeiul și jalapeosul, dar lăsați pielea înnegrită pe roșii. Tăiați gros roșiile, piperul și jalapeii.
Lucrând în loturi, dacă este necesar, combinați roșiile fierte, ardeiul gras și jalapeos cu ceapă, usturoi, 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. piper într-un procesor de alimente. Se pulsează scurt până se toacă grosier. (Nu supraprocesați. Salsa ar trebui să fie groasă.) Puls în chimen și cilantro. Condimentează cu sare și piper suplimentar. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură.
![Flori aromatice strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele condimentate și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.]()
Flori aromatice strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele condimentate și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
Bright aromatic florals, cassis and red fruits complementing spice and savoury notes. The palate is supple and harmonious, with interesting layers and umami elements, fine texture and a lovely balanced finish.