Salsan de roșii de casă este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 11 porții. O porție conține 12 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, căței de usturoi, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 48%. Rețete similare includ Salsa De Roșii De Casă, Salsa de roșii de casă cu chipsuri, și Salsa De Roșii Prăjită De Casă.
Instrucțiuni
1
Se amestecă toate ingredientele într-un vas de sticlă sau plastic.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.