Salsan de roșii condimentat Indian este un fără gluten, întreg 30 și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă face 2 porții cu 581 calorii, 3G de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru $3.97 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, roșii de struguri, chili serrano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de roșii condimentată Indian, Pui condimentat Indian cu roșii și smântână, și Carne de porc condimentată indiană în sos de roșii.
Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Berger Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.