Salsa De Roșii Carbonizate
Salsa de roșii carbonizate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 181 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 71 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, coriandru, jalapeinculos și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salsa De Roșii Carbonizate, Friptură la grătar cu Salsa de roșii carbonizate, și Frita de dovlecei cu Salsa de roșii carbonizate.
Instrucțiuni
Prăjiți roșiile pe grătar până când pielea devine maro închis.Între timp, frecați usturoiul și ceapa cu uleiul și prăjiți-le într-un cuptor de 350 de grade timp de 20 de minute.Împărțiți ardeii iute uscați pe mijloc și îndepărtați semințele, folosind vârful cuțitului pentru a slăbi, dacă este necesar.
Adăugați ardei iute uscați în tigaia de usturoi și ceapă și continuați să prăjiți timp de 5-7 minute.
Așezați toate ingredientele într-un recipient de plastic și piure cu un blender. Salsa poate rămâne la fel de groasă pe cât ți-ai dori.Condimentează cu sare și adaptează-te după bunul plac