Salsa de roșii
Nu poți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încearcă Salsan cu Tomatillo. Această rețetă are 9 porții și costă 47 de cenți per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și vegană are 150 de calorii , 3 g de proteine și 6 g de grăsimi per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fan. Merge bine ca aperitiv. Mergi la magazin și cumpără frunze de coriandru, căței de usturoi, ardei jalapeño și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 27% . Acest scor nu este chiar atât de extraordinar. Salsa Verde cu Kiwi și Tomatillo , Mușchiuleț de porc cu glazură de mango și kiwi servit cu Salsa Tomatillo și Sosul Tomatillo (Salsa Verde) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți 4 căni de apă la fierbere.
Adăugați roșiile de porumb. Reduceți focul; fierbeți la foc mic, fără capac, timp de 5 minute.
Puneți roșiile roșii, ceapa, ardeiul jalapeño, coriandrul, usturoiul, sucul de lime și condimentele într-un robot de bucătărie. Acoperiți și mixați până se omogenizează.