Salsa De Porumb Zesty
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Salsa de porumb Zesty ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 70 de calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, coajă de tei, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cilantro-usturoi cu Salsa de porumb Zesty, Zesty Salsa, și Cum se poate: Salsa Zesty {} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Porumb la grătar, acoperit cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
10 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc pe toate părțile.
Scoateți din grătar; rece.
Tăiați porumbul din știulet într-un castron; amestecați sucul și ingredientele rămase.