Salsa de porumb, roșii și Avocado

Salsa de porumb, roșii și Avocado ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 12. O porție conține 195 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, oțet balsamic, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salsa proaspătă de porumb, roșii și Avocado, Salată De Salsa De Avocado Cu Roșii De Porumb, și Salată De Avocado, Roșii Și Porumb / Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați porumbul și miezurile tăiate din cob. Gatiti boabele in apa clocotita cu sare 7-10 minute sau pana se inmoaie.
Combinați porumbul, roșiile și ingredientele rămase într-un castron, amestecând până se omogenizează.
Serviți salsa rămasă cu chipsuri de tortilla sau cu pui la grătar într-o tortilla de făină pentru o folie aromată.